ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ

Доволен съм от работа и разумната цена.


Подмяна / монтаж на ламиниран паркет

- Джон Гордън

Отлична работа. Ще го използвам отново (и отново без съмнение).


Боядисване: 2 х бани, 1 х коридор

- Карл Мос

Обслужването на Любомир беше фантастично. Той беше учтив, знаещ, трудолюбив, точен и най-важното – вършеше страхотна работа. Силно препоръчвам услугите му!


Боядисване

- Патрик Килгариф

Определено ще използвам отново Любо!
Той е супер трудолюбив и много надежден. И не само това, а той винаги е щастлив и наистина се радва на работата си. Любо работеше вечер. Kато жена, която живее сама, винаги се чувствах изключително комфортно и сигурна с него.
Той остави апартамента ми в безупречно състояние, след като приключи.
Горещо бих го препоръчала.


Боядисване: 1 х салон / хол, 1 х кухня, 1 х антре, 1 х стълби

- Луиз Доусън

Любомир беше професионалист още от първия ангажимент, той предложи ясно писмено предложение за разбиване на всички трудови и материални разходи. Любомир работи много усърдно, вършейки висококачествена работа, като внимаваше много, за да избегне неудобства и замърсяване. Силно бих го препоръчал и лично аз ще го използвам за всички бъдещи проекти.


Боядисване: 1 х спалня, 2 х бани

- Калум Фъргюсън

Много добра комуникация. Нищо не беше твърде сложно. Стандартът на резултата беше много добър. Работата беше завършена на време. С радост бих препоръчал за декорация и дърводелска работа. Много конкурентни цени също.


Боядисване: 3 x спални, 1 x хол

- Клер Брадшоу

Любомир не само даде много добра и конкурентна цена, той свърши много добра работа за кратък период от време, който аз имах. Той е много дружелюбен и любезно прие да свърши няколко други неща с много малко допълнителни разходи.
Но това, което го прави много надежден и различен е, че той добре общува и ме държи в течение. Аз определено го препоръчвам и съм сигурен, че това не беше последната работа, която му възлагам.


Боядисване: 4 x спални, 1 x хол, 1 х баня, 1 х кухня, 1 х антре

- Реза Масуди

Любомир беше страхотен. Той има страст към това което прави и това се вижда в резултатите. Той беше гъвкав, имаше предложения и надхвърли това, което очаквахме от него.


Боядисване

- Педрам Парасманд

В миналото съм използвал няколко декоратори, но трябва да кажа, че те са били най-добрите.
Наистина хубави хора, отлична работа, разумни цени и завършени в много кратък срок. Ще ги използвам за всичките си други проекти, които ще имам и наистина бих ги препоръчал.


Боядисване: 4 x спални, 1 x трапезария, 1 x хол / всекидневна, 2 х бани, 1 х кухня, 1 х антре, 2 х стълби

- Джъстин Вердербер

Любомир дойде да боядиса моят апартамент. Наистина беше добър. Помогна ми да премахна неща от всяка стая, отнесе се с внимание и уважение към нещата ми. Работата беше много чиста и остави моят апартамент безупречно.
Щастлив съм да го препоръчам!

- Санчит Ханделвал

Използвах Любомир, за да ремонтирам апартамента ми и той се справи отлично. Беше надежден и правеше всичко, което каза, че ще направи до съвършенство. Качеството на боядисването му беше наистина голямо, като се има предвид, че той трябваше да нанася допълнителни слоеве боя за качествен завършек. Беше удоволствие да работя с него, тъй като той беше любезен и услужлив по всяко време. С готовност бих го препоръчал.


Боядисване: 2 x спални, 1 x хол / всекидневна, 1 x баня, 1 x кухня, 1 x коридор

- Шеназ Лалу

Моят опит със City Site е втори за никой. Качеството на работата беше изключително, като се има предвид, че имахме кратък срок. Те винаги бяха точни и страхотни за работа хора. Ето защо съм ги използвал и в други проекти и ги препоръчвам на други.


Интериорно боядисване

- Cheryl McNay Offsite Review

Любомир се справи чудесно в моя апартамент в Северен Лондон, боядисвайки всички прозорци – вътрешни и външни, които бяха в доста лошо състояние, особено външно. Любомир свърши задълбочена работа и беше много готов да добави неща / да промени работата, както поисках по пътя – тъй като забелязах, че балконът и градинската врата също се нуждаят от работа – Любомир беше много гъвкав и приветлив в добавянето на допълнителната работа. Той оправи вратата, която водеше към градината, което ме спаси от необходимостта да я заменя. Много съм доволен от резултатите за работата му и го препоръчвам за неговата умела работа и приятелски / гъвкав подход към работата.


Външно боядисване

- Шауна Дали

Красив резултат, …. добра първоначална подготовка, която според мен е основата за отличен финал. Моят партньор и аз сме във възторг. Освен това Любомир и неговият екип бяха точни, завършиха проекта навреме и до посочената цена. Не можех да си пожелая за по-добър и го препоръчвам, ако търсите добър декоратор.


Интериорно боядисване

- Драга Милан

Любомир е страхотен! Имах много строга времева рамка, в която исках да си боядисам апартамента – и въпреки че имаше натоварен график – той го направи в рамките на една седмица. Той и колегата му свършиха прекрасна работа. Те работиха много бързо и ефективно, с голямо внимание към детайлите и плавен и професионален завършек. Те дори оправиха мъниста стена! Като човек Любомир също е наистина приятен и лесен за работа човек. Той е професионалист, информира ме за процеса и бърза отговаряше на въпроси. Той излезе от пътя си, за да вземе някои допълнителни доставки и материали, за да гарантира, че работата може да започне навреме. Горещо го препоръчвам!


Интериорно боядисване

- Андреа Туйтен

Васил и Любомир свършиха прекрасна работа, като преустроиха моя апартамент. Беше голяма задача и съм възхитена от резултата. Те работиха усилено и бяха гъвкави. Резултат е много прецизен и атрактивен. Те са много професионален екип. Заедно с боядисването, те също конструираха нов вграден гардероб и помогнаха с монтирането. Любомир и Васил са прекрасни хора и бяха наистина приятни за работа. Благодаря ти!


Интериорно боядисване

- Джорджина Ууд

Супер опит с тези момчета. Имах ЦСУ, за да пренаредя къщата си с тераса. Преглед и оферта, предоставени в същия ден и на отлична цена. Любо е много дружелюбен и беше приветлив, когато добавих още няколко задачи към заявката. Атанас и Васил бяха фантастични. Много трудолюбив, много приятелски настроен и винаги минаваше на допълнителна миля. Резултатът е изключителен, моята приятелка и аз сме над Луната с тяхната работа. Отличен! Благодаря за цялата ви упорита работа. Преобразихте къщата. Обичаме го!


Интериорно боядисване

- Алекс Крос

Още от първия контакт ме впечатли професионализмът на Любомир, в начина по който се справяше с обслужването на клиентите и вниманието му към детайлите при извършване на работата. Първоначално го наех да ми боядиса апартамента и бях толкова щастлива, че го наех малко след това да слага нова ламинирана настилка. И двете работни места бяха завършени по много висок стандарт. Освен това хонорарите му са доста разумни. Не бих се поколебала да го наема за бъдещи работи.


Интериорно боядисване

- Жаклин Еде

Любомир и неговият екип свършиха невероятна работа. Имах много работа по декориране (пребоядисване на целия апартамент, затваряне на една врата, премахване на вграден шкаф и монтаж на ламиниран паркет). Те излязоха на път да завършат работата през коледните празници и изминаха допълнителната миля, за да гарантират, че всички детайли са завършени до висок стандарт. Любомир беше много дружелюбен и винаги достъпен по телефона, когато имах въпроси. Той дори ми изпрати имейли със снимки, за да ме информира за състоянието на работата, докато бях на почивка! Определено бих ги наел отново при нужда и бих ги препоръчал на приятели. 5 звезди!


Интериорно боядисване

- Джулия Пакиони

Отлично обслужване. Трудолюбив и много приятен отбор момчета. Силно препоръчвам и бихме използвали отново.


Интериорно боядисване

- Глин Оуен

Подготвителната работа беше добре свършена и съм доволен от готовата работа. Васил работеше добре, беше любезен и услужлив и Любо поддържаше връзка редовно. Аз съм много доволен клиент.


Боядисване: спалня,  кухня, антре

- Шейла Абел

Много професионално обслужване. City Site информират клиента на всеки етап от работата. Много доволен от работата. Радвам се да препоръчам на всеки, който има нужда от свършена работа.


Таваните са монтирани, измазани и боядисани

- Андрю Балсън

Отлично обслужване, справедлива цена, страхотна работа. Любо и неговият екип бяха много дружелюбни и любезни, винаги поддържаха моята квартира чиста и подредена и имаха отношение към решаването на проблеми към всичко. Те работеха бързо, пристигаха навреме всяка сутрин и оставяха апартамента безупречен. Горещо ги препоръчвам.


Реновиране на двустаен апартамент

- Шон Уинстанли

Любомир беше дружелюбен, професионалист и даде подробен отчет и обяснение какво и кога ще прави. Той също направи снимки, за да ми покаже проблемите и работата, докато оправяше покрива. Цената му беше средата на три, които имах и бях доволен от работата. Бих го използвал отново и го препоръчвам на приятели.


Ремонт и изграждане на покриви

- Роб Андрюс