ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ

Доволен съм от работа и разумната цена.


 

- Иван

Отлична работа. Ще го използвам отново (и отново без съмнение).

 

- Краси

Обслужването на Любомир беше фантастично. Той беше учтив, знаещ, трудолюбив, точен и най-важното – вършеше страхотна работа. Силно препоръчвам услугите му!


Изграждане на покрив

- Павел Георгиев

Определено ще използвам отново Любо!
Той е супер трудолюбив и много надежден. И не само това, а той винаги е щастлив и наистина се радва на работата си.
Той остави апартамента ми в безупречно състояние, след като приключи.
Горещо бих го препоръчала.


Цялостен ремонт на апартамент

- Лили Димитрова

Любомир беше професионалист още от първия ангажимент, той предложи ясно писмено предложение за разбиване на всички трудови и материални разходи. Любомир работи много усърдно, вършейки висококачествена работа, като внимаваше много, за да избегне евентуални проблеми. Силно бих го препоръчал и лично аз ще го използвам за всички бъдещи проекти.


Изграждане на офис в мезонет.

- Калум Фъргюсън

Много добра комуникация. Нищо не беше твърде сложно за него. Стандартът на работата беше много добър. Работата беше завършена на време. С радост бих препоръчала за дърводелска работа. Много конкурентни цени също.


Монтаж на врати

- Клер Брадшоу

Любомир не само даде много добра и конкурентна цена, той свърши много добра работа за кратък период от време, който аз имах. Той е много дружелюбен и любезно прие да свърши няколко други неща с много малко допълнителни разходи.
Но това, което го прави много надежден и различен е, че той добре общува и ме държи в течение. Аз определено го препоръчвам и съм сигурен, че това не беше последната работа, която му възлагам.


Подмяна на Покрив

- Рамадан Мехмедов

Любомир беше страхотен. Той има страст към това което прави и това се вижда в резултатите. Той беше гъвкав, имаше предложения и надхвърли това, което очаквахме от него.


Ограда на къща

- Димитър Стоянов

В миналото съм използвал много строители, но трябва да кажа, че Любо е сред най-добрите.
Наистина, отлична работа, разумни цени и завършени в много кратък срок. Ще ги използвам за всичките си други проекти, които ще имам и наистина бих ги препоръчал.


Изграждане на вътрешно дървено стълбище.

- Джъстин Вердербер

Любомир дойде да боядиса моят апартамент. Наистина беше добър. Помогна ми да премахна неща от всяка стая, отнесе се с внимание и уважение към нещата ми. Работата беше много чиста и остави моят апартамент безупречно.
Щастлива съм да го препоръчам!

- Санчит Ханделвал

Използвах Любомир, за да ремонтирам апартамента ми и той се справи отлично. Беше надежден и правеше всичко, което каза, че ще направи до съвършенство. Качеството на работата му беше наистина високо, като се има предвид, че той трябваше да направи няколко допалнителни неща за качествен завършек. Беше удоволствие да работя с него, тъй като той беше любезен и услужлив по всяко време. С готовност бих го препоръчала.


Обновяване на апартамент

- Ирена Стоилова

Моят опит със Сити Сайт е впечетляващ. Качеството на работата беше изключително, като се има предвид, че имахме кратък срок. Те винаги бяха точни и страхотни в работа си хора. Ето защо съм ги използвала и в други проекти и ги препоръчвам на други прятели.


Обновяване на ресторант

- Мария Томова

Любомир и неговият екип се справиха чудесно в моя апартамент в Северен Лондон, Подменяики всички прозорци, които бяха в доста лошо състояние. Те свършиха работата страхотно. И след като се наложи да подменим врата на балконът и градинската, без предварителна заявка – Любомир беше много гъвкав и приветлив в добавянето на допълнителната работа. Много съм доволна от резултатите и го препоръчвам за неговата умела работа и приятелски, гъвкав подход към работата.


Външно боядисване

- Шауна Дали

Красив изпънат покрив доволен съм от резултата. Освен това Любомир и неговият екип бяха точни, завършиха проекта навреме и до посочената цена.


Покрив

- Драгомир Миланов

Любомир е страхотен! Имах много строга времева рамка, в която исках да се нанесем в апартамента – и въпреки че имаше натоварен график – той го направи в рамките на три седмици. Той и колегите му свършиха прекрасна работа. Те работиха много бързо и ефективно, с голямо внимание към детайлите и плавен и професионален завършек. Те дори оправиха проблемните с разположението в банята които не бяха малко. Като човек Любомир също е наистина приятен и лесен за работа човек. Той е професионалист, информира ме за процеса и бързо отговаряше на въпроси. Той направи много добра предварителна подготовка, като взе някои материали предварително, за да гарантира, че работата може да започне навреме. Горещо го препоръчвам!


Ремонт на апартамент

- Андреи Руменов

Любомир и неговият екип свършиха прекрасна работа, като преустроиха моя апартамент. Беше голяма задача и съм възхитена от резултата. Те работиха усилено и бяха гъвкави. Резултат е много прецизен и атрактивен. Те са много професионален екип. Заедно с боядисването, те също конструираха нов вграден гардероб и помогнаха с монтирането. Любомир и екипа му са прекрасни хора и бяха наистина приятни за работа. Благодаря ви!


Обновяване на апартамент

- Димитрина Стоянова

Супер опит с тези момчета. Имах много малко време, за да пренаредя къщата си с тераса. Преглед и оферта, предоставени в същия ден и на отлична цена. Любо е много дружелюбен и беше приветлив, когато добавих още няколко задачи към заявката. Атанас и Васил бяха фантастични. Много трудолюбив, много приятелски настроен. Резултатът е изключителен, аз семеиството ми сме много доволни от тяхната работа. Благодаря за цялата ви упорита работа. Преобразихте къщата.


Обновявяне на къща

- Александър

Още от първия контакт ме впечатли професионализмът на Любомир, в начина по който се справяше с обслужването на клиентите и вниманието му към детайлите при извършване на работата. Първоначално го наех да ми направи подово отопление в апартамента и останах много доволен от резултата, че след това го наех да направи покрива на вилата. И двете работи бяха завършени по много висок стандарт. Освен това хонорарите му са доста разумни. Не бих се поколебал да го наема за бъдещи работи.


Подово отопление

- Георги Георгиев

Любомир и неговият екип свършиха невероятна работа. Имах много работа по къщата затваряне на една врата, премахване на вграден шкаф, монтаж на ламиниран паркет ремонт на покрива и др. Те завършиха работата през най топлата част от лятото. И за да гарантира, че всички детайли са завършени, Любомир беше винаги там много дружелюбен и винаги достъпен по телефона, когато имах въпроси. Той дори ми изпрати имейли със снимки, за да ме информира за състоянието на работата, докато бях на почивка! Определено бих ги наела отново при нужда и бих ги препоръчал на приятели.

Ремонт на къща

- Джулия Пакиони

Отлично обслужване. Момчета са много трудолюбив и приятен отбор . Силно ги препоръчвам.


Подмяна на подови настилки

- Галин

Подготвителната работа беше добре свършена и съм доволен от готовата работа. Васил работеше добре, беше любезен и услужлив и Любо поддържаше връзка редовно. Аз съм много доволен клиент.


Боядисване: спалня,  кухня, антре

- Шейла Абел

Много професионално обслужване. City Site информират клиента на всеки етап от работата. Много доволен от работата. Радвам се да препоръчам на всеки, който има нужда от свършена работа.


Таваните са монтирани, измазани и боядисани

- Андрю Балсън

Отлично обслужване, справедлива цена, страхотна работа. Любо и неговият екип бяха много дружелюбни и любезни, винаги поддържаха моята квартира чиста и подредена и имаха отношение към решаването на проблеми към всичко. Те работеха бързо, пристигаха навреме всяка сутрин и оставяха апартамента безупречен. Горещо ги препоръчвам.


Реновиране на двустаен апартамент

- Шон Уинстанли

Любомир беше дружелюбен, професионалист и даде подробен отчет и обяснение какво и кога ще прави. Той също направи снимки, за да ми покаже проблемите и работата, докато оправяше покрива. Цената му беше средата на три, които имах и бях доволен от работата. Бих го използвал отново и го препоръчвам на приятели.


Ремонт и изграждане на покриви

- Роб Андрюс